Op dit moment zijn bij Royackers de volgende vacatures beschikbaar: 

Royackers Beton - Meewerkend voorman bekisting (full time)

Als meewerkend voorman bekisting ben je verantwoordelijk voor de bouw van kelders en andere betonwerken. Hierbij stuur je een bekistingsploeg aan, maar werk je zelf ook mee met de bouw. Ervaring in de betonbouw met systeemkist en het vlechten van wapening (inclusief lezen van wapeningstekeningen) is een vereiste. Verder vragen we natuurlijk een goede inzet, waar een mooi loon tegenover staat.

Lijkt dit je wat? Kom dan even langs, bel eventjes (0492-343030) of mail je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Royackers Beton - Medewerker bekisting (full time)

Als medewerker bekisting bouw je in een kleine ploeg kelders en andere betonwerken. Hierbij plaats en knoop je de wapening en zet je systeemkisten in elkaar. Een opleiding is niet nodig, je wordt in de praktijk opgeleid. Een rijbewijs is wel een vereiste om naar de verschillende bouwplaatsen te kunnen rijden. Verder vragen we natuurlijk een goede inzet, waar een mooi loon tegenover staat.

Lijkt dit je wat? Kom dan even langs, bel eventjes (0492-343030) of mail je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Royackers Garage - Vrachtwagenmonteur (full time)

Als vrachtwagenmonteur werk je in onze garage aan onze eigen (vracht)wagens en aan vrachtwagens van derden. Hierbij werk je binnen een klein team van ongeveer 5 personen op vrij vaste werktijden. Ook zal het voorkomen dat er op locatie reparaties verricht moeten worden. We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als vrachtwagenmonteur en/of een opleiding heeft als vrachtwagenmonteur. Verder is het handig als je een rijbewijs hebt, maar niet noodzakelijk. 

Lijkt dit je wat? Kom dan even langs, bel eventjes (0492-341218) of mail je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Royackers Transport

Op dit moment is er helaas geen vacature.

U kunt altijd vrijblijvend uw CV achterlaten bij ons via onderstaand e-mail adres. Wij nemen dan bij een eventueel volgende vacature contact met u op.

Mail je sollicitatie voor chauffer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Verder kun je voor een open sollicitatie altijd even langskomen of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

logo rg 180

Royackers Verhuur B.V.
Hof 2
5763 BL Milheeze
Tel: 0492-341218
Fax: 0492-341984
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.