metenRoyackers Betoncentrale heeft enkele ploegen voor het maken van (mest)kelders, liftschachten, parkeergarages en vloeren. De betreffende kelder wordt ter plekke gestort. Wij maken geen prefab kelders, omdat je dan qua afmetingen gebonden bent aan wat vervoerd kan worden. Omdat we in het werk zelf storten zijn alle afmetingen mogelijk en kunnen er tot op het laatste moment wijzigingen aangebracht worden.

Met een Total Station worden de maten van de kelder vastgesteld. Aan de hand daarvan kan de bekistingsploeg de vloer storten en bepalen waar de wanden moeten komen.

Waterdicht

Wanneer een kelder vochtig is heb je er niets aan, tenzij het een zwembad is. Onze kelders zijn gegarandeerd waterdicht. Mocht er een lekkage optreden, dan komen wij deze repareren (behalve als de lekkage is ontstaan door werkzaamheden die niet door ons zijn uitgevoerd). Daarom verlenen wij op alle kelders die wij maken een garantie op waterdichtheid voor een periode van 10 jaar.

Prijsopgave

Wanneer u een prijsopgave voor een kelder wilt hebben, mail dan naar het algemene emailadres van Royackers Beton of rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en stuur alle tekeningen (en eventueel berekeningen) van uw kelder mee. Wij zullen dan een gepaste prijs berekenen voor uw kelder.
Ook voor een indicatie van een prijs kunt u mailen. Wij hoeven dan alleen de afmetingen te weten.

Een prijsopgave is altijd vrijblijvend en er zijn verder geen kosten aan verbonden.

rb logo 180

Royackers Beton B.V.
Hof 2
5763 BL Milheeze
Tel: 0492-343030
Mob: 06-12393409
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.