royackersRoyackers Betoncentrale Milheeze B.V. is een zelfstandige, onafhankelijke betoncentrale, van oudsher een echt familiebedrijf. Johannes Royackers startte in 1938 het transportbedrijf, destijds eenmanszaak, maar de hele familie hielp mee. Johannes stierf op vrij jonge leeftijd maar zijn zoons hebben, met de steun van moeder en zussen, het bedrijf voortgezet en uitgebreid.

Er werd personeel aangetrokken en na de economische terugval in 1981 besloten de twee broers een betoncentrale op te starten. In 1982 werd de eerste betonmortel afgeleverd. Er was 1 betonmixer van 6 m³ inhoud en er waren twee soorten beton, met grove grind en met fijne grind.

Het bedrijf groeide gestaag en splitste zich in Royackers Transportbedrijf en Royackers Betoncentrale. Frans zwaaide de scepter in het transportbedrijf, Wim in de betoncentrale. De centrale werd gemoderniseerd, geautomatiseerd en de produktie opgevoerd. Er kwamen meer betonmixers en meer personeel. Er kwam een aparte ploeg om kelders en betonvloeren te storten en een betonpomp. Later ook een mixerpomp.

Sinds geruime tijd alweer heeft de volgende generatie het roer overgenomen. Van oudsher is altijd het streven geweest om kwaliteit te leveren. Gegarandeerde kwaliteit van het product, maar tevens goede service en duidelijke afspraken. De stap naar het leveren onder KOMO-keur was dan ook niet groot. Vanaf 1992 mogen we dit certificaat voeren.

rb logo 180

Royackers Beton B.V.
Hof 2
5763 BL Milheeze
Tel: 0492-343030
Mob: 06-12393409
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.