In 1938 startte Johannes Royackers zijn eerste transportbedrijf in Milheeze. Hij haalde melk op en bezorgde dit voor de boeren, natuurlijk gebeurde dit nog niet met een vrachtwagen, maar gewoon met paard en wagen. 10 jaar later kocht Johannes zijn eerste vrachtwagen. Met deze vrachtwagen vervoerde Johannes alles wat mogelijk was.

In 1954 stierf Johannes. Zijn vrouw en haar drie zoons zette het bedrijf voort. De jaren daarna bleef het bedrijf groeien en breide het steeds verder uit.

In de jaren tachtig moest het bedrijf wegens de crisis de helft van het personeel ontslaan. Dit was een groot dieptepunt voor het bedrijf. Even later begonnen ze met het produceren van beton. In de 7 jaren die volgden trok de bouwmarkt weer aan. Zo goed zelfs dat de betoncentrale en het transportbedrijf zelfstandige BV’s werden. Enkele jaren later namen Jos en Harrie het transportbedrijf over. De betoncentrale werd overgenomen door Jan en Ans. Het groeiend aantal bedrijfswagens en werkmaterieel moest natuurlijk ook onderhouden worden, dus in de jaren 90 werd ook het garagebedrijf zelfstandig.

 

logo rt 180

Royackers Transportbedrijf
Milheeze BV
Hof 2
5763 BL MIlheeze
0492-341218
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.