Bij het storten van beton is het gebruik van betonpompen vandaag de dag niet meer weg te denken. Het vereenvoudigt het storten dermate, dat het zelfs bij kleine storten en particuliere storten efficiƫnter is om een betonpomp in te zetten.

Bij Royackers Betoncentrale wordt gewerkt met twee typen betonpompen, beide afkomstig uit de Putzmeister-stal. Deze betonpompen zijn voorzien van een afstandsbediening, zodat de chauffeur vanaf de plek waar gestort wordt, de giek kan bedienen. Het storten van een dek op hoogte of een aanbouw achter een woonhuis is zodoende geen enkel probleem.

Putzmeister BRF 36,16 HLS

Het bereik van deze betonpomp is 36m verticaal en 32m horizontaal. Het is een zogenaamde "losse" betonpomp, die de beton aangeleverd krijgt door de betonmixers. Om een indruk te krijgen wat deze betonpomp kan en wat zijn bereik is, zijn enkele enkele animaties geplaatst:

pm3516 s2pm3516 s1

 

Putzmeister Pumi 24,67 CS

Royackers beschikt over twee PUMI's. De PUMI heeft een bereik van 24m verticaal en 20m horizontaal. Het is een pompmixer, een combinatie van betonmixer en betonpomp. De PUMI kan tot 7m3 betonmortel zelf meenemen. Deze pomp is dus uitermate geschikt voor het storten van bijvoorbeeld een dek van een woonhuis.

pumi s1pumi s2

 

Voor technische specificaties verwijzen wij u graag naar de site van Putzmeister: http://www.putzmeister.com/

rb logo 180

Royackers Beton B.V.
Hof 2
5763 BL Milheeze
Tel: 0492-343030
Mob: 06-12393409
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.