Op dit moment zijn bij Royackers de volgende vacatures beschikbaar: 

Royackers Beton

Op dit moment is er helaas geen vacature.

U kunt altijd vrijblijvend uw CV achterlaten bij ons via onderstaand e-mail adres. Wij nemen dan bij een eventueel volgende vacature contact met u op.

Mail je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Royackers Garage - Vrachtwagenmonteur (full time)

Als vrachtwagenmonteur werk je in onze garage aan onze eigen (vracht)wagens en aan vrachtwagens van derden. Hierbij werk je binnen een klein team van ongeveer 5 personen op vrij vaste werktijden. Ook zal het voorkomen dat er op locatie reparaties verricht moeten worden. We zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft als vrachtwagenmonteur en/of een opleiding heeft als vrachtwagenmonteur. Verder is het handig als je een rijbewijs hebt, maar niet noodzakelijk. 

Lijkt dit je wat? Kom dan even langs, bel eventjes (0492-341218) of mail je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Royackers Transport

Op dit moment is er helaas geen vacature.

U kunt altijd vrijblijvend uw CV achterlaten bij ons via onderstaand e-mail adres. Wij nemen dan bij een eventueel volgende vacature contact met u op.

Mail je sollicitatie voor chauffer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Verder kun je voor een open sollicitatie altijd even langskomen of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

logo rg 180

Royackers Verhuur B.V.
Hof 2
5763 BL Milheeze
Tel: 0492-341218
Fax: 0492-341984
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.